Prinsenbeek
KvK-nummer: 66454077. Rekeningnummer: NL56RABO0315578459.
info@ladiesfairprinsenbeek.nl

Onze stichting

Ontmoet de ondernemende vrouw bij u om de hoek!

Missie

Wij staan voor een sfeervolle ontmoeting tussen en met vrouwelijke ondernemers waarbij de diversiteit in ondernemerschap centraal staat.

Visie

Dit doen wij door vrouwen samen te brengen en te verbinden, door elkaar te inspireren en gelegenheid te geven tot een samenwerking.

Terugblik

De Ladies Fair Prinsenbeek is in 2014 opgericht naar het idee van Elles van Alphen en Mariska Verdaasdonk. Beide vrouwelijke ondernemers en zich afvragend hoe hun bedrijfje (meer) bekendheid kan vergaren. Tijdens gesprekken samen werd het idee van een Fair geopperd. Toen zij in hun omgeving rond gingen kijken, waren er nog vele andere vrouwelijke ondernemers. Waarom dan niet de krachten bundelen? Daarnaast was het ook de kans voor de Prinsenbeekse dames om een avondje uit te gaan in eigen dorp.

Hierdoor zijn zij gestart met de eerste Ladies Fair op 22 mei 2014 met 14 ondernemers. Het evenement was dusdanig gezellig dat een vervolg niet uit kon blijven. Het jaar daarop, op 21 mei 2015, was de tweede editie van de Ladies Fair. Ook hier waren vrouwelijke ondernemers aanwezig die hun disciplines en producten tentoon konden stellen. Een nieuwe toevoeging was het goede doel. Er is dat jaar voor de Aartsenfruit Kids Foundation een mooi bedrag van 250 euro opgehaald!

Na dit succes is ook een derde editie geboren. De Fair vindt dan plaats op 26 mei 2016. Zo’n 25 onderneemsters presenteren die avond op creatieve wijze hun producten en diensten. De gasten kunnen onder het genot van een hapje en een drankje een ronde maken langs de verschillende presentaties. Ook is er een loterij: de opbrengst van maar liefst 800 euro gaat naar Stichting Mees. Vanaf 2016 staat Ladies Fair Prinsenbeek ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is het officieel een stichting!

In 2017 vond de Ladies Fair plaats op een nieuwe locatie (de Nispenhoeve) gezien het overweldigende en groeiende succes van de afgelopen jaren! In aanloop naar de Ladies Fair was er de mogelijkheid om kennis te maken met mede-deelnemers; de eerste netwerkavond was geboren. We hebben er weer een prachtige editie aan toe gevoegd met oude bekende deelnemers maar ook vele frisse toevoegingen! In 2017 waren er 47 deelnemers zijn en er vond een loterij plaats voor stichting Nu Jij met een opbrengst van maar liefst 1000 euro! Eind 2017 werd er nog een netwerkavond met succes georganiseerd. Dat zal vast een vervolg krijgen. Daarna kwam editie 2018 bij de prachtige Nispenhoeve. Waarbij een mooi bedrag van 1250 euro is opgehaald voor de Kuil. Als kers op de taart mochten de winnaars van de loterij ook nog een 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Miegielsen!

In 2019 werd gekozen voor een unieke aanpak. De Ladies Fair was dit jaar bij een nieuwe locate, op een andere dag en een nieuw tijdstip! Op zondagmiddag vond de Ladies Fair plaats bij de Kuil. Een unieke ervaring die mogelijk is gemaakt door een samenwerking tussen de Kuil en stichting Ladies Fair Prinsenbeek. Wij kijken met plezier terug op deze unieke editie

Wij hopen jullie op de volgende editie van 2020 weer te zien!

De organisatie:
Elles van Alphen
Mariska Verdaasdonk
Julian van Paeschen
Carla Roovers
Anita Loos
Amy Verdaasdonk